Основні напрями розвитку системи управління ефективністю діяльності гірничо-збагачувальних комбінатів крізь призму корпоративного управління - Шура, Наталя; Буркова, Людмила; Жукова, Олена (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто особливості діяльності гірничо-збагачувальних комбінатів у системі корпоративного управління. На цій основі сформовано уявлення про можливість ефективної реалізації принципів і методів корпоративного управління на гір ни чо-збагачувальних комбінатах. Сформова но основні шляхи покращення системи ефективності діяльності гірничо-збагачувальних підприємств корпоративного типу.