Дослідження впливу структури державних витрат на динаміку економічного розвитку постсоціалістичних країн східної Європи - Черкашина, Тетяна (Фінансовий простір, 2016)
Проаналізовано структуру державних витрат постсоціалістичних країн Східної Європи у 2000-2015 рр. проведено кореляційно-регресійний аналіз і на його основі оцінено кількісний вплив складових державних витрат на рівень економічного розвитку країн, що належать до цієї групи. Розроблено практичні рекомендації з оптимізації структури державних витрат і забезпечення сталого економічного розвитку постсоціалістичних країн Східної Європи.