Діяльність російського Фонду захисту вкладників та проблема повернення банківських вкладів - Анісімов, В’ячеслав (Фінансовий простір, 2016)
Створено хронологію та досліджено діяльність російського Фонду захисту вкладників в умовах окупації Російською Федерацією Автономної Республіки Крим. проаналізовано стан проблеми повернення банківських вкладів в Криму. подано висновки щодо наслідків окупації Криму для банківської системи України.