Дослідження теоретичних аспектів податкового менеджменту та прийняття рішення щодо необхідності його удосконалення - Буркова, Людмила (Фінансовий простір, 2016)
Питання визначення сутності податкового менеджменту, як багаторівневої системи, потребує уточнення. Необхідно теоретично обґрунтувати й розробити рекомендації щодо удосконалення механізму податкового менеджменту держави, регіонів, підприємств та персоналу.