Управління ризиками іпотечного житлового кредитування в умовах фінансової нестабільності - Міщенко, Володимир; Науменкова, Світлана; Міщенко, Світлана (Фінансовий простір, 2016)
У статті досліджено основні тенденції та особливості моніторингу та управління ризиками іпотечного житлового кредитування в Україні в умовах фінансової нестабільності, обґрунтовано методи та механізми зниження рівня ризику в діяльності комерційних і центральних банків, розроблено рекомендації щодо вдосконалення методологічних засад і принципів використання в банках систем ризик-менеджменту з метою зниження рівня ризиків іпотечного кредитування, а також запропоновано заходи щодо вдосконалення банківського нагляду.