Проблеми та напрямки реформування пенсійної системи в Україні - Дробот, Ярослав; Резніченко, Наталія (Фінансовий простір, 2016)
В статті обґрунтовується необхідність реформування пенсійної системи України шляхом реформування солідарної системи, створення накопичувальної системи, розвитку системи добровільного пенсійного забезпечення, а також необхідність підвищення її фінансової стійкості і пошуку нових джерел фінансування.