Арт-інвестиції як альтернативний напрям інвестування - Власова, Інна; Делех, Ірина (Фінансовий простір, 2016)
Досліджено світовий арт-ринок з погляду його привабливості для інвестиційних вкладень.Наведено порівняльну характеристику ефективності інвестицій у різні категорії активів. Розглянуто антикваріат як альтернативний інвестиційний актив. Виокремлено особливості інвестування в предмети антикваріату.