Економічна сутність проблемних кредитів банку та їх класифікація - Осечко, Юлія (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто сутність поняття «проблемний кредит» та його вплив на стабільність банківського сектору. Здійснено аналіз класифікації проблемної заборгованості та надано характеристику її видів. Доведена необхідність підвищення ефективності управління якістю кредитного портфеля.