Довіра як важливий чинник ефективності монетарної політики в Україні - Мулярчук, Олена (Фінансовий простір, 2016)
У статті досліджено вплив довіри на ефективність реалізації монетарної політики центрального банку України. Проаналізовано основні показники, які характеризують рівень довіри суб’єктів економіки. Запропоновано основні шляхи його підвищення.