Проблеми відображення витрат у звітності кредитних спілок - Лютова, Ганна; Ломовацька, Катерина (Фінансовий простір, 2011)
У статті розкрито особливості відображення на рахунках обліку інформації про витрати кредитних спілок і внесено пропозиції щодо його вдосконалення. Розглянуто методику узагальнення витрат у фінансовій та спеціальній звітності кредитних спілок та висвітлено проблеми, пов’язані із цим процесом.