Особливості відображення доходів кредитних спілок у фінансовій звітності, їх визнання та класифікація - Лютова, Ганна; Мельник, Микола (Фінансовий простір, 2015)
Розкрито сутність доходів кредитної спілки та особливості його відображення у фінансовій звітності; надано пропозиції щодо вдосконалення процесу відображення доходів кредитної спілки у фінансовій звітності.