Про визначення економічної ефективності венчурного фінансування - Пилипенко, Борис (Фінансовий простір, 2015)
У статті проведено аналіз сучасних підходів до визначення сутності венчурного капіталу та венчурного фінансування, їх ролі у розвитку сучасних економічних процесів, а також визначено критерії та проаналізовано методичні підходи до оцінки ефективності функціонування венчурного капіталу.