Проблеми законодавчо-нормативного регулювання аудиторської діяльності - Саюн, Алла (Фінансовий простір, 2011)
У статті досліджено зміни в регулюванні аудиторської діяльності, які пропонується ввести законопроектом № 5375 «Про аудиторську діяльність» від 25 листопада 2009 р. та нового проекту Закону України «Про аудиторську діяльність» розробленого АПУ. Проаналізовано результати, до яких призведуть вказані зміни у разі прийняття законопроекту та запропоновано більш коректне формулювання окремих його статей.