Класифікація банківського кредиту: позичка, позика, депозит - Остапчук, Ярослав (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена визначенню класифікації банківського кредиту на підставі уніфікації підходів до вивчення сутнісних ознак кредиту взагалі та банківського кредиту зокрема. На відміну від загальнопоширеного розуміння банківського кредиту переважно лише як позички, в статті обгрунтована необхідність класифікації банківських кредитів на позички, позики та депозити.