Організаційно-економічний механізм державної підтримки малого та середнього бізнесу в розвинутих країнах - Ніколаєнко, Юрій (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено економічну природу, сучасний стан, особливості та тенденції розвитку малого та середнього бізнесу у розвинутих країнах та запропоновано підходи до формування системи державної підтримки малого та середнього бізнесу в Україні у відповідності до вимог Стамбульської декларації.