Развитие региональной мараловодческой отрасли в АПК - Тарасова, Александра (Фінансовий простір, 2015)
Доповнені існуючі підходи інструментарієм сценарного планування і нормативним моделюванням, що дозволить системно вирішувати проблеми регіонального розвитку з врахуванням їх запобігання. Пропонуються механізми управління регіональним аграрним сектором на прикладі Республіки Алтай і Алтайського краю. Розроблені алгоритм сценарію розвитку маралівництва.