Методичне забезпечення економічного контролю земель сільськогосподарського призначення - Ільчак, Ольга (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена проблемам контролю використання земель в сільському господарстві в умовах інтеграційних процесів. Досліджені сучасні методики контролю використання земель в сільському господарстві. Запропоновані можливості та шляхи удосконалення і розвитку контролю використання земель в сільському господарстві. Особлива увага приділена міжнародному досвіду контролю та новітнім методикам його здійснення за міжнародними стандартами.