Механізм формування інфраструктури підтримки малого бізнесу у системі метрополія-периферія - Лещух, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено особливості сучасного періоду розвитку інфраструктури підтримки малого бізнесу у системі метрополія-периферія. Названо пріоритети та інструменти його активізації, що передбачають формування дієвої фінансово-кредитної та інвестиційної складової, розвиток комунікаційних мереж, організаційно-управлінську, інформаційно-консультативну, ресурсну та кадрову підтримку