Удосконалення методики проведення аудиту кредитних операцій комерційних банків - Тимрієнко, Ірина; Любахін, В’ячеслав (Фінансовий простір, 2015)
В даній статті обґрунтовано напрями розвитку аудиту кредитних операцій комерційних банків; на основі узагальнення аудиторських стандартів і практики аудиту розроблені рекомендації щодо вдосконалення методики аудиту кредитних операцій; уточнено зміст етапів аудиторської перевірки; встановлено перелік обставин, пов’язаних з кредитними операціями, що впливають на висновок аудитора.