Теоретичні підходи до визначення індикаторів фінансової стабільності держави - Момотюк, Людмила (Фінансовий простір, 2015)
У статті узагальнено зарубіжний досвід вивчення індикаторів, які здатні завчасно сигналізувати про наближення фінансових криз, та визначено найбільш перспективним метод сигнального підходу для прогнозування фінансової нестабільності в Україні.