Розвиток електронних платіжних систем в Україні: міжнародний аспект та інституціональні засади - Циганов, Сергій; Апалькова, Вікторія (Фінансовий простір, 2015)
У статті проаналізовано поточний стан розвитку ринку електронних платіжних послуг в Україні. Виявлено ключові тенденції і фактори впливу на стан електронних платіжних послуг. Визначено місце України в світових рейтингах інформатизації та конкурентоспроможності. Ідентифіковані причини перешкод на шляху інтенсифікації діяльності електронного ринку платіжних послуг в Україні