Банківська система Криму в умовах окупації Російською Федерацією - Анісімов, В’ячеслав (Фінансовий простір, 2015)
Створено хронологію та досліджено процес захоплення Російською Федерацією української банківської системи на території Автономної Республіки Крим. Висвітлено діяльність Національного банку України по блокуванню протиправних заходів окупантів. Вивчено процеси, що стали поштовхом до захоплення українських банків, висвітлено їх ініціаторів та учасників. Подано висновки щодо наслідків окупації для розвитку банківської системи України