Comprehensive Approach To Assessment Of Effectiveness Of Credit Investment Banking - Dmytrenko, Mykola; Shl’onchak, Vasyl (Фінансовий простір, 2015)
Застосовано методи статистичного аналізу рядів динаміки для вявлення тенденції зміни обсягів кредитно-інвестиційних портфелів банків та прогнозування їх значень. Розраховано інтегральну оцінку ефективності кредитно-інвестиційної діяльності банків. Проведено багатофакторний кореляційнорегресійний аналіз ступеня впливу ресурсної бази банків на обсяги їх кредитно-інвестиційних портфелів.