Основні принципи моделювання бізнес-процесів маркетинго-орієнтованого управління фармацевтичним підприємством - Шабельник, Тетяна (Фінансовий простір, 2015)
В статті сформульовано основні принципи моделювання бізнес-процесів маркетинго-орієнтованого управління фармацевтичним підприємством. Використання цих принципів дозволить підприємству визначити ефективні напрями управління для забезпечення адаптивної здатності до мінливих умов фармацевтичного ринку та зростання конкурентних переваг даного підприємства з мінімальними витратами ресурсів.