Удосконалення депозитарного забезпечення ринку цінних паперів України - Стасіневич, Світлана (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуті особливості удосконалення депозитарного забезпечення ринку цінних паперів України: зміна законодавчонормативної бази на основі міжнародного досвіду, практичний аспект трансформаційних процесів в діяльності її учасників, наведені показники функціонування депозитарної системи в стані запровадження реформи.