Essence And Value Of Automation Of Accounting And Anlytical Process In System Management By Enterprises Of The Restaurant Business - Shmatkovska, Tatjana (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто сутність автоматизації обліково-аналітичного процесу в системі управління підприємствами ресторанного бізнесу. Розкрито значення автоматизації обліково-аналітичної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Означено переваги у застосуванні найбільш дієвих програмних продуктів щодо автоматизації обліково-аналітичної діяльності підприємства в нинішніх умовах господарювання.