Роль ринку міжбанківського кредитування у забезпеченні розвитку банківської системи - Семко, Вікторія (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено економічну сутність, функції та роль ринку міжбанківського кредитування. Обґрунтовано доцільність аналізу ринку міжбанківського кредитування для поточних прогнозів економічного стану.