Стан та особливості формування ліквідності комерційних банків України у сучасних умовах - Онищенко, Володимир; Довгаль, Юлія; Тітович, Валерій (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено стан ліквідності комерційних банків в Україні на сучасному етапі їх розвитку. Розглянуто проблеми та специфіку формування ліквідності комерційних банків в Україні та взаємозв’язок між станом банківської ліквідності й станом економіки країни.