Щодо деяких теоретичних засад валютного регулювання - Місяць, Наталія (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена дослідженню наукових підходів до визначення категорії «валютне регулювання» на сучасному етапі економічного розвитку. Автором роаналізовано погляди науковців, висвітлено місце валютного регулювання у валютній політиці, а також визначені основні принципи теоретичної концепції валютного регулювання, як мають стати запорукою ефективного функціонування усього валютного сегменту економічних відносин в країні.