Методичні засади організації системи бюджетного контролю в банку - Журавка, Федір; Кравченко, Олена (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено науково-методичні засади організації системи бюджетного контролю у банках, розглянуто види бюджетів банківської установи, форми бюджетного контролю, а також методи аналізу відхилень бюджетних показників.