Теоретичні аспекти дослідження поняття кон’юнктури депозитного ринку - Діденко, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
У даній статті проведено детальний огляд та аналіз походження категорій «кон’юнктура» та «кон’юнктура ринку». На основі різних підходів було виведено авторське визначення для поняття кон’юнктури депозитного ринку. В рамках цього визначення досліджено сутність попиту, пропозиції та рівноважної ціни на даному ринку, його конкурентне середовище, а також депозитні ризики.