Декомпозиційний аналіз адміністративних витрат банків України та ЄС - Губай, Микола (Фінансовий простір, 2015)
У статті визначено необхідність дослідження сучасного стану та рівня адміністративних витрат у банках. Проаналізована їх структура та динаміка в Україні та ЄС. Здійснений сегментний аналіз адміністративних витрат найбільших банків України, та надані пропозиції щодо стратегії їх подальшого сегментного розвитку з урахуванням поєднання адміністративних витрат та прибутковості.