Фактори впливу на розвиток регіональних ринків банківських послуг - Герасимчук, Зоряна; Гоманюк, Олена (Фінансовий простір, 2015)
Проблеми оптимізації функціонування ринку банківських послуг є одними із ключових напрямків у загальній системі заходів щодо ефективного реформування усіх економічних відносин та забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку як країни загалом так і її регіонів. Дослідження регіональних ринків банківських послуг обумовлює необхідність вивчення факторів впливу на їх функціонування та розвиток. В свою чергу, правильно визначені фактори впливу, не лише дозволять вивчити та дослідити особливості функціонування ринків банківських послуг в регіонах, але і створять передумови, направлені на пошук шляхів для забезпечення їх подальшого розвитку.