Діяльність вітчизняних кредиторів на кредитному ринку України - Вовчак, Ольга; Миськів, Галина (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто кредитну діяльність кредиторів України в розрізі сегментів кредитного ринку. Авторами проаналізовано обсяги наданих кредитів по групах кредиторів та визначено основні тенденції кредитування в Україні. Як підсумок, розраховано сукупний обсяг кредитів, що надходили в економіку держави впродовж 2009-2014 років.