Особливості визначення джерела кредитування малого бізнесу в Україні - Біломістний, Олексій; Біломістна, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
Розкрито сутність впливів наданих кредитів на стан функціонування малого бізнесу та розроблена процедура визначення джерела кредитування малого бізнесу в рамках механізму кредитування малого бізнесу.