Фінансування аграрного виробництва як запорука продовольчої безпеки країни - Третяк, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
Досліджено проблему забезпечення продовольчої безпеки в країні, запропоновано шляхи щодо її розв’язання та визначено роль фінансування аграрного виробництва як гарантії продовольчої безпеки у майбутньому