Міжнародна практика побудови систем страхування депозитів - Ткаченко, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто особливості становлення систем страхування депозитів у зарубіжних країнах, виявлено класифікаційні ознаки поділу таких систем та сформульовано сновні тенденції їх розвитку і модернізації.