Проблемы классификации кредитной системы - Расулов, Зокир; Муминов, Далер; Бердикулов, Журабек (Фінансовий простір, 2014)
Дана стаття присвячена висвітленню проблем класифікації організацій кредитної системи. Авторами пропонується її чотирирівнева система, що дозволяє, на їхню думку, приділяти більше уваги їх розвитку і вирішення основних проблем.