Content And Language Integrated Learning: Theoretical Sketches - Potapenko, Liudmyla (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано основні визначення методики предметно-мовного інтегрованого навчання (ПМІН), розглянуто її ключові концепції, проаналізовано переваги та труднощі реалізації.