Концентрація кредитних портфелів у банках України - Нетребчук, Лариса (Фінансовий простір, 2014)
У статті проведено аналітичне дослідження динаміки та розподілу кредитних портфелів банків в Україні за 2009–2014 роки. Визначено роль окремих банків та груп банків у формуванні загального кредитного портфеля клієнтів. Здійснено спробу оцінювання рівня концентрації кредитних портфелів банківською системою України.