Мегатренды глобального экономического развития - Опалько, Виктория; Мотриченко, Валентина (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано основні мегатенденції і перспективи їх розвитку. Досліджено основні глобальні чинники, що впливають на тенденції світового розвитку. Визначено перспективи подальшого розвитку світової спільноти виходячи з впливу мегатрендов.