Дія валютного каналу трансмісійного механізму в умовах трансформації валютного режиму в Україні - Міщенко, Світлана; Кліщук, Ольга (Фінансовий простір, 2014)
У статті досліджено особливості астосування валютного каналу трансмісійного механізму в умовах переходу до режиму гнучкого курсоутворення. Виявлено найсуттєвіші зв’язки між передавальними ланками валютного каналу монетарної трансмісії для формування надійних прогностичних оцінок динаміки курсу національної грошової одиниці.