Теоретичні основи взаємодії фінансових посередників - Криниця, Сергій (Фінансовий простір, 2014)
В статті проведено аналіз теоретичних основ взаємодії фінансових посередників. Виділено основні види та форми взаємодії фінансових посередників, причини інтеграційних процесів, консолідації та конвергенції на фінансових ринках України.