Анализ финансового потенциала предприятия при определении кредитоспособности заемщика - Кивачук, Василий; Кот, Наталія (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглядається необхідність і доцільність проведення ана лізу фінансового потенціалу при визначенні кредитоспроможності позичальника банківсь кою установою, оскільки розрахунок одномоментних показників на підставі бухгалтерської звітності не дозволяє відобразити реальну ситуацію на підприємстві.