Необходимость создания благоприятствующих условий для реализации денежно-кредитной политики и развития коммерческих банков - Зайналов, Жахонгир; Аліева, Сусанна (Фінансовий простір, 2014)
У даній статті розкривається суть і зміст необхідності створення грошово-кредитної політики Центрального банку, спрямованої на створення найбільш сприятливих умов для розвитку комерційних банків. На думку авторів в результаті комерційні банки зможуть більш ефективно направляти свої кошти в реальні інвестиції, що сприятиме досягненню економічного зростання.