Ескалація конфлікту на Сході України: соціально-економічні наслідки - Гаркавий, Сергій (Фінансовий простір, 2014)
У статті автором розглянуто вплив розвитку подій у східному регіоні України на її соціально-економічне становище. Наведено характеристику наслідків та загроз, що є притаманними для даного періоду. Визначено перспективи та надано рекомендації щодо врегулювання подальшої ситуації в країні