Організаційно-правові засади менеджменту страхового ринку України в посткризовий період - Свічинський, Микола; Дмитренко, Марія; Лаврова, Олена (Фінансовий простір, 2011)
В статті досліджено й проаналізовано страховий ринок України у розрізі організаційно-правових форм страхових компаній та розвиток їх структур. Обґрунтовано вибір перспективних організаційно-правових форм діяльності страховиків. Запропоновано шляхи підтримки динамічного розвитку страхових компаній у сучасних економічних умовах.