Депозитна політика як складова системи управління діяльністю банку - Бартош, Ольга (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглядаються тенденції і проблеми депозитної політики банків в умовах суспільно-політичного напруження. Показана роль депозитної політики в забезпеченні ефективності банківської діяльності. Визначено мету та завдання за основними елементами процесу управління ресурсами. Проаналізовано динаміку депозитів залучених банками та визначено основні тенденції їх розвитку