Дослідження тенденцій розвитку фондового ринку України - Соловйова, Вікторія (Фінансовий простір, 2014)
У статті за даними індексу UX Української біржі проведено дослідження нелінійних властивостей кризового стану вітчизняного фондового ринку. Показано, що нелінійні методи на іншому якісному рівні дають можливість інтерпретувати весь спектр поведінки фондового ринку