Мікрорівень міжбанківського кредитного ринку україни в умовах глобалізації - Скок, Євгеній (Фінансовий простір, 2014)
Розглядаються тенденції розвитку мікрорівня міжбанківського кредитного ринку України під час та після фінансово-економічної кризи 2008 року в контексті змін на грошовокредитному ринку. Зокрема, проаналізовано динаміку основних показників мікрорівня та на основі цього розроблено рекомендації щодо операційного таргетування середньозваженої процентної ставки за міжбанківськими кредитами овернайт у національній валюті